Ik ben iets verloren!

Tijdens en na Feestival verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Zaken als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen, telefoons, en sleutels. Gevonden voorwerpen kunnen 1 of 2 dagen later worden opgehaald bij het festival terrein Neem van te voren even contact op met info@feestival-hengelo.nl

Wat is Feestival?

Feestival is een muziekfestival in Hengelo Gld, welke in de afgelopen 11 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met talloze verschillende area’s is er muzikaal zoveel te beleven dat één avond per definitie te kort is. Kortom is Feestival een avond vol gekkigheid, vermaak, dans, dance, lachen en genieten!

Wanneer is Feestival?

Feestival vindt plaats op vrijdag 19 augustus en zaterdag 20 augustus 2016.

Wanneer begint en eindigt Feestival?

Feestival opent haar deuren om 20:00 uur en zal om klokslag 01:00 uur afsluiten.

Hoe oud moet ik zijn?

Feestival is toegankelijk voor alle leeftijden, echter kun je alcoholische dranken kopen vanaf 18 jaar. Bij twijfel wordt om je legitimatie gevraagd. Wordt je toch gezien met alcohol terwijl je geen 18 jaar bent, dan zijn wij genoodzaakt je de toegang tot het festival voor de avond te weigeren.

Mag ik banners, flyers of spandoeken ophangen op Feestival?

Voor niet commerciële evenementen is het mogelijk een spandoek te plaatsen, neem hiervoor contact met ons op via info@feestival-hengelo.nl

Wat mag ik wel en niet het terrein mee opnemen?

Alles waar je jezelf of een ander mee kan schaden, wapens, drugs en eigen drank/eten zijn NIET toegestaan. Voor de ingang hangt een volledige lijst met daarop alles dat verboden is. Uiteindelijk zijn er gelukkig nog veel meer dingen die wel mogen!

Is er stromend water?

Bij de toiletten is stromend water aanwezig echter is het beter om dit niet te drinken en een flesje aan de bar te kopen. Het leidingwater is in ons geval vaak grondwater.

Wat is het huisregelement?

Ons huisregelement hebben we zo kort mogelijk gehouden maar is wel belangrijk om te lezen voordat je het terrein op gaat. Je vindt de huisregels vlak voor de entree, neem er even de tijd voor, dan weet je precies wat je van jezelf en je medebezoekers mag verwachten. Bij het betreden van het terrein ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Zijn jullie voorbereid op slecht weer?

Feestival heeft vele tenten, deze bieden je te allen tijde een droog onderkomen en heb je alle mogelijkheden om keihard door te feesten! Daarnaast hebben we bij bijna alle area’s houten vloeren liggen zodat je niet in de modder hoeft te lopen. Dus weer of geen weer, altijd Feestival weer!

Wat kan ik allemaal eten en drinken?

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan eten en drinken op het festival. Met een gevarieerd aanbod kun je kiezen uit verschillende dranken, cocktails, snacks, maaltijden. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen het terrein op.

Hoe kan ik betalen tijdens Feestival?

Wij accepteren contant geld, maar je kunt ook pinnen! We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat de pin het altijd zal doen maar adviseren je toch om altijd wat contant geld mee te nemen omdat er bij techniek helaas altijd nog iets mis kan gaan en zoals ze in Engeland zeggen, better save then sorry!

Waar kunnen de bustickets worden gekocht?

Je kunt bustickets online bestellen voor €5,- per stuk (retourtickets), maar deze zijn ook ter plaatse verkrijgbaar. Voor meer informatie over de bustickets check onze vervoerspagina.

Welke tickets zijn er verkrijgbaar voor Feestival?

Regular tickets, de meest voorkomende tickets en geven je toegang tot een geweldige dag! Indien Feestival niet uitverkocht is, zullen er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Blijf onze Facebook pagina in de gaten houden voor de laatste updates!

Kunnen munten van vorig jaar gebruikt worden?

Ja, dit is mogelijk.

Kunnen tickets ook gescand worden vanaf een mobiele telefoon?

Nee, het is helaas niet mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Wij adviseren je om je ticket van tevoren te printen. Voor andere vragen over je tickets, betalingen of je bestelling, kun je contact opnemen via email of telefonisch.

Is Feestival al uitverkocht?

Nee, zodra Feestival uitverkocht is zullen we dit melden bij het nieuwsgedeelte op onze website en onze Facebookpagina!

Wat is de locatie van Feestival?

Feestival wordt gehouden aan de Zelhemseweg in Hengelo Gelderland. Vanuit Hengelo rijdt je richting Zelhem. Je vindt het Feestivalterrein aan de linker zijde net buiten de bebouwde kom.

Adres voor navigatie:Kruising Zelhemseweg/Beijerinkdijk, 7255 PT Hengelo Gld

Vanuit Doetinchem: Neem de Kruisbergseweg richting Hengelo Gld. Neem de afslag rechts bij het BP tankstation de Molenenk op. Aan het einde van de weg gaat u met de bocht mee naar rechts. Je vind Feestival na 100 meter aan de linker zijde.

Vanuit Ruurlo: Neem de Zelhemseweg richting Zelhem. Bij de rotonde met de Hengeloseweg in Zelhem, neem je de eerste afslag richting Hengelo. Je vind Feestival na 4.0 km aan de rechter zijde.